HUISBROUWERIJ

volg Sint Canarus via Facebook

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Array

Welkom

in de kleinste,

maar

gezelligste

brouwerij

van België.

 

Huisbrouwerij Sint Canarus, de grootste brouwerij van Deinze tot Gent, is één van de kleinste brouwerijtjes ter wereld.
Klein maar fijn.

Kom binnen en zet u.

Welkom op de website van Huisbrouwerij Sint Canarus in de schaduw van de kerk van Gottem (Deinze). 


Het cafeetje is in de winter open op zondag van 11u tot 21u.  Als ge het niet gelooft, bel Madam Canaar op 0498 54 69 31.

Het vlaggenschip van Sint Canarus is de Sint Canarus Tripel.  Het wonderbaarlijkste de "Maeght van Gottem", een levend bier met een levend hoppebelleke in de fles.  Ook de bruintjes mogen er wezen : het pottenbakkersbier Potteloereke en Pere Canard.  En de laatste nieuwkomers, (nog) niet in de handel te verkrijgen zijn de Witte Piet, Straffe Piet en Stoute Piet.  Kom ze eens proeven !


Voor groepen vanaf 20 personen doen we open op afspraak als ‘t past tussen het brouwen en bottelen: alle dagen van de week en (bijna) alle uren van de dag. Een tussenstop bij Sint Canarus is aanbevolen voor al uw verrassingsreizen, fietstochten, wandeltochten, huifkartochten,… Indien gewenst geeft de brouwer een woordje uitleg.

Sint CanarusKrijgt u er naast dorst ook honger van ? Geen probleem, tenzij u dit uit zelfbehoud niet lust, serveren wij het gezelschap een stutenbuffet of, nog beter, een uitgebreid Breughelmaal buikje rond, met het beste van de boer zijn varken. (enkel op afspraak en voor groepen)

Tip: Een feestje in het verschiet? Reserveer snel de beruchte Sint Canarus Biertriporteur of, nog straffer, de CanaarVan. Uw feest kan niet meer stuk. De brouwer komt persoonlijk voorproeven. Van service gesproken...

Tenslotte nog dit :

bent u op zoek naar een eigen bier voor uw vereniging,

of wenst u als hobbybrouwer eens een groter volume te brouwen ?

Neem snel een kijkje om de pagina "uw bier."