HUISBROUWERIJ

volg Sint Canarus via Facebook

Schrijf in op onze nieuwsbrief
Hobbybrouwers aller landen,

verenigt u

en neem de roerstok ter hand


Brouw uw eigen recept 

bij Sint Canarus

( Of als ge er zelf geen hebt,

plak zelf uw etiket op onze bieren ... )
Een eigen bier voor uw vereniging of club, of gewoon voor uw verjaardag of voor om het even welke gelegenheid ? Of toosten op uw pasgeboren en zelfgemaakte kleine met een zelfgemaakt bier ?

Het kan, dankzij Sint Canarus. Wat smaakt er beter dan uw eigen bier, zeker als het gebrouwen is bij Sint Canarus?

Het kan, en het is eenvoudiger dan u denkt. Al vanaf ongeveer 30 bakken kan u bij ons bier met uw eigen etiket bestellen. Wilt u een eigen uniek brouwsel, dat kan vanaf ongeveer 80 bakken. We bespreken vooraf wat en hoeveel u wil. In welke flessen of vaten, kleur, sterkte van het bier ...

VOOR DE HOBBYBROUWERS ONDER U :

wat verkiest u : klant 2589 zijn bij Bierfabriek X waar alles voor u gedaan wordt, waar u zelfs niet binnen moogt, en waar dan zogezegd uw bier in de fles komt volgens uw recept ?  Waarschijnlijk zal het eindresultaat wel OK zijn.  OK, misschien de dertiende van het dozijn, maar soit, wie zit daarop te wachten ?  Het is zoals een taart bestellen en afhalen bij de bakker. Of afhaalchinees.  Origineel en spectaculair zeg !
Of neemt u liever zelf de roerstok ter hand ?  Wil je boven de dampen van het beslag hangen, het moment-supreme van de hoppegift live meemaken.  Een beetje kuisen en de draf uitscheppen hoort er ook bij …   Wat je zelf doet doe je meestal beter.
Wel, Bij Sint Canarus is dat mogelijk.  We nemen vooraf uw recept door, passen eventueel wat aan in overleg, en steken dan samen de handen uit de mouwen.  Drie weken later bent u ook welkom bij het bottelen, en nog eens twee weken later bij het proeven … En dan zult ge brouwer zijn.Vraag vrijblijvend info via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .